Koszyk

Produktów w koszyku : 0

Wartość : 0zł

  Strona główna-Polityka Prywatności

      I. Preambuła

Czytając, przeglądając czy korzystając ze sklepu internetowego RYŚ sp z o.o., lub prenumerując biuletyn RYŚ  akceptujesz zasady zawarte w poniższym dokumencie. Jako właściciele RYŚ sp z o.o. zastrzegamy sobie prawo do wprowadzania zmian w Polityce Prywatności.

II. Niezmienna część Polityki prywatności RYŚ sp z o.o.:

Twoje dane osobowe są bezpieczne. Nie sprzedajemy i nie udostępniamy osobom trzecim danych osobowych naszych klientów. Nie wysyłamy spamu - sami go nie lubimy.

III. Dane Osobowe

W czasie korzystania ze sklepu RYŚ sp z o.o., znajdującego się pod domeną rys.wroclaw.pl możesz zostać poproszony o podanie niektórych swoich danych osobowych poprzez wypełnienie formularza, lub w inny sposób. Dane, o które będziesz proszony to w większości przypadków imię i adres e-mail. W przypadku niektórych formularzy, będziesz proszony o podanie pełnych danych osobowych. Umożliwiają nam one szybki i łatwy kontakt, oraz sprawną realizację zamówienia. Niepodanie wymaganych danych uniemożliwia realizację zamówienia.

IV. Niezapowiedziane Wiadomości

Zastrzegamy sobie prawo do wysyłania niezapowiedzianych wiadomości w celu realizacji zamówienia osobom, których dane kontaktowe uzyskamy dzięki działalności związanej z RYŚ sp z o.o. Pod tym określeniem rozumiemy informacje odnoszące się bezpośrednio do naszej oferty (np. zmiany statusu zamówienia, wewnętrzne promocje, itd...), niekomercyjne listy, np. życzenia, komentarze osobiste itp...

V. Jawne Dane Osobowe

Dane osobowe podane przy okazji wysyłania komentarzy do artykułów, innych materiałów związanych z RYŚ sp z o.o. są dostępne dla wszystkich odwiedzających strony zawierające te dane. Nie mamy możliwości zabezpieczenia Cię przed osobami prywatnymi lub firmami, które te dane wykorzystają do przesłania Wam nieokreślonych informacji. Dlatego dane te nie podlegają Polityce Prywatności.

VI. Cookies (Ciasteczka) i adres IP

Niektóre obszary sklepu RYŚ sp z o.o. mogą wykorzystywać cookies, czyli małe pliki tekstowe wysyłane do komputera internauty identyfikujące go w sposób potrzebny do uproszczenia lub umorzenia danej operacji. Warunkiem działania cookies jest ich akceptacja przez przeglądarkę i nie usuwanie ich z dysku. Informujemy, że w celu poprawy bezpieczeństwa transakcji zapisywany jest adres IP komputera, z którego składane jest dane zamówienie.

VII. Wyłączenie Odpowiedzialności

Opinie wyrażone przez społeczność na forum, w komentarzach, lub w inny sposób nie zawsze są zgodne z naszą opinią.

VIII. Uwagi końcowe

Informujemy, że zgodnie z Art. 24 ustawy o ochronie danych osobowych masz pełne prawa wglądu, poprawiania usunięcia swoich danych osobowych. Każdą osobę korzystającą z serwisu RYŚ sp z o.o. obowiązuje aktualna Polityka Prywatności. Jeśli nie zgadzasz się z Polityka Prywatności, prosimy o nie odwiedzanie naszego serwisu

Kliknij by się zalogować.

Bądź zarejestrować (o ile już nie jesteś zalogowany)

Kontakt

Sklep Internetowy firmy

"RYS" sp. z o.o.

ul. Szymanowskiego 35

51-609 Wrocław

NIP 898-001-95-89

slusarski@plusnet.pl

tel: 713 484 875

tel: 71 348 09 96